Buku Yang Aku Baca : Pembiayaan Semula (Refinancing Now)

Buku yang takde gambar awek kat dalamnya

Buku tulisan orang kita ini menceritakan tentang 1001 kaedah pembiayaan semula (refinancing) yang perlu korang tahu. Buku yang mudah untuk difahami kerana hampir 60% isi kandungannya dipenuhi dengan contoh-contoh pembiayaan semula antaranya contoh pembiayaan semula untuk pengumpulan kekayaan, pengaliran tunai, persaraan dan lain-lain lagi. Pendek kata korang pilihlah sendiri cara mana yang korang nak buat, yang penting korang akan lebih masyuk dengan ‘cash‘ yang bakal diperolehi. Bila ‘cash’ dah ada di tangan, lagi banyak keuntungan yang korang boleh generate darinya. Bak kata pepatah orang putih, ‘CASH IS KING‘. Jadi apa tunggu lagi, dapatkan buku yang berharga RM18.90 ini di pasaran.

AE : Korang rasa kalau aku buat bisnes sewakan buku-buku aku ni, sempoi tak? Tak payah la aku beli rak buku yang baru.

9 Comments

  1. aslam January 9, 2011
    • abangensem January 9, 2011
      • aslam January 10, 2011
  2. wakif January 9, 2011
    • abangensem January 9, 2011
  3. nickman January 9, 2011
  4. ikhwan January 10, 2011
  5. Ardi_Starob January 10, 2011
  6. wakif January 10, 2011

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge