info Archive

Koleksi Hartanah PKNS

Baru je semalam staf PKNS mesej aku bagitau tentang listing koleksi projek hartanah PKNS, alih-alih pagi ini aku terima poster ini di inbox aku. Cepatnya listing ni tersebar. Dan aku rasa tak mustahil la kalau public akan grab peluang ini selaju …

Klik Je !!

Mudahnya beli rumah sekarang ni. Semuanya terletak di hujung jari, walaupun jari korang tidaklah seruncing jari aku. Tanpa perlu ke sana ke mari, hanya duduk mengadap PC. Kenapa? Nak tengok listing rumah, korang klik je www.iproperty.com.my atau www.mudah.my. Nak buat …

Wow !!

Pagi tadi semasa aku di dalam kereta untuk ke ofis, tiba-tiba aku dikejutkan dengan ayat “temui Ahyat Ishak dan Faizul Ridzuan.. bla bla bla” menerusi corong radio ketika aku sedang bertukar dari satu channel ke satu channel. Lantas, Ahyat Ishak aku …