Hari Ini Dalam Sejarah

Alhamdulillah buat pertama kalinya dalam sejarah 7 orang awek akan turut serta di dalam mini seminar aku yang ke 5 dan mereka yang aku maksudkan yang telah mengesahkan kehadiran mereka ialah :

  1. Norliza Hashim
  2. Helena Marissa
  3. Siti Hasmiza
  4. Aima Ramli
  5. Hana
  6. Nor Azian Wahab
  7. Azzakirah Ishkandar

Meminjam kata-kata kawan aku Starob dalam LRT petang semalam.. “Beb, Semua ni membuktikan yang dah ramai awek yang mengakui ke’ensem’an ko sebenarnya tapi sorry la bukan ensem muka yang aku maksudkan tetapi ‘ensem ilmu hartanah’ ko tu” dan aku rasa ada benarnya kata-kata mamat Starob ni dan apa yang lebih meng’hiba’kan aku bila mana orang yang menjebakkan aku ke arena property talk ini, Tuan Bri telah sudi untuk menghadiri talk aku kali ini. Biar betul? Mesti korang hairan kan macamana aku boleh kata ‘yes‘ bila dia kata nak datang sedangkan sebelum ni aku dah pun bagi 7 sebab kenapa aku ‘tak suka’ dia datang, tapi nak buat camana kalau dah dirayu dan digula-gulakan aku dengan nasi goreng + teh tarik masa aku pergi talk kat ofis dia minggu lepas.. hahaha. Anyway, aku terharu beb dengan sambutan kali ini kerana bukan setakat 7 orang awek je yang bakal memenuhi kelas aku sebaliknya turut disertai oleh brader-brader berikut :

  1. Mohd Amiruddin Baki
  2. Ahmad Syahrir Salim
  3. Mohd Fadhli Azami
  4. Akmal Hakimi
  5. Mohd Izwan
  6. Mohd Afendi Mohd Nor (2 pax)
  7. Azizi Sulaiman
  8. Khairul Azmi Kamarudin
  9. Hamdi Wahab
  10. Mohamad Fauzi Ahmad (2 pax)

Jadi demi memastikan semua awek-awek tu (dan juga peserta yang lain) hadir tanpa perlu sesat berjam-jam, maka korang boleh tengok betul-betul peta lokasinya melalui LINK INI dan bagi yang nak mengoggle-mapkan lokasinya, korang amik alamat ini :

 No 13 Tingkat 3 Jalan Tengku Ampuan Zabedah F9/F Seksyen 9 40100 Shah Alam

Pastikan korang hadir sebelum sesi bermula (sebelum jam 9) manakala aturcaranya pula adalah seperti berikut :

8.30 am – 9.00 am : Pendaftaran
9.00 am – 9.30 am : Apa itu Pelaburan Hartanah
9.30 am – 10.30 am : Tips dan Panduan Melabur Cara AE
10.30 am – 11.00 am : Tips Mudah Lulus Pinjaman
11.00 am – 11.15 am : Tea Break Session
11.15 am – 12.30 pm : Sesi bersama Lawyer AE

AE : Pastikan korang cari Restoran Ayam Penyet Ria sebagai landmarknya dan bukan Restoran Ayam Penyet Api yang ada berhampiran kawasan sekitarnya.

 

14 Comments

  1. ariff December 21, 2011
  2. matjoe December 21, 2011
  3. Ummi Hanie December 21, 2011
  4. eun-yong December 21, 2011
  5. hazman aka species1980 December 21, 2011
  6. tuanbri December 21, 2011
  7. madammondoq December 22, 2011
    • Ardi_Starob December 22, 2011
  8. titan December 22, 2011
  9. palie December 22, 2011
  10. palie December 22, 2011
  11. fauzi December 22, 2011

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge