Klik Je !!

Mudahnya beli rumah sekarang ni. Semuanya terletak di hujung jari, walaupun jari korang tidaklah seruncing jari aku. Tanpa perlu ke sana ke mari, hanya duduk mengadap PC.

Kenapa?

  • Nak tengok listing rumah, korang klik je www.iproperty.com.my atau www.mudah.my.
  • Nak buat perbandingan harga iklan dengan market value, korang klik je www.brickz.my.
  • Nak survey pakej loan rumah setiap bank beserta instalmennya, korang klik je www.imoney.my.
  • Nak bajet kos legal fees yang nak kena bayar, korang klik je www.lowpartners.com.
  • Nak survey rental rate untuk dibuat sewa pun, korang cuma klik je www.ibilik.my.

Huntong la korang !!

One Response

  1. Ira November 30, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge