Koleksi Hartanah PKNS

Baru je semalam staf PKNS mesej aku bagitau tentang listing koleksi projek hartanah PKNS, alih-alih pagi ini aku terima poster ini di inbox aku. Cepatnya listing ni tersebar.

Dan aku rasa tak mustahil la kalau public akan grab peluang ini selaju mungkin memandangkan tak sampai 24 jam berita ini disampaikan, tengok-tengok ada juga yang telah mengetahui perihal koleksi hartanah PKNS ini.

Jadi, buat korang yang mungkin ingin tahu tentang listing ini secara telus, aku rasa korang kena join event Sabtu ini sepertimana butiran di atas, sebab, aku sendiri pun belum lagi menerima sebarang perincian tentang koleksi hartanah PKNS ini dari pemberi mesej semalam.

See you there !!

5 Comments

  1. Gum Arabic Al-Manna August 18, 2017
  2. Ira August 20, 2017
  3. Farah@ez-vitamin September 13, 2017
  4. Noriza Rahman September 19, 2017
  5. Nor Hazmira Mihamzah October 31, 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge