Last Call!!

Korang ni biar betul beb. Aku tengok makin ramai yang register untuk mini seminar aku ni. Korang dah lupa ke testimoni yang Man Kuala bagi? Masuk hari ni dah hampir 37 orang yang register untuk next session mini seminar aku ni. Aku pulak masih berkira-kira samaada nak buat 14 ke, 21 ke atau 28hb Januari ni? Hmm.. takpe la korang bagi aku fikir dulu tapi kalau korang diberi peluang, tarikh manakah yang korang rasa bersesuaian dengan schedule korang tu tapi walau apa pun, aku juga nak ingatkan yang masih terdapat lagi beberapa kekosongan untuk seminar hartanah yang dikelolakan oleh Tuan Bri (otai rumah lelong) untuk bulan ini. Bagi yang ada kelapangan pada petang ini (4hb) atau Jumaat ini (6hb), sila daftarkan diri korang tu di SINI. Bukan apa kata Tuan Bri “Kalau ada yang datang melalui blog ko, nanti aku belanja Nasi Kandar Kayu kat Sri Permaisuri bila ko datang ofis aku”. Best siot kalau dapat pekena ‘ketam dengan sotong’ kat situ.. hehehe.

AE : Sedang dok meng’usha’ schedule samaada boleh datang atau tak ke seminar Bri Jumaat ini sambil-sambil mengetuk Nasi Kandar Kayu kat situ.

6 Comments

  1. aslam January 4, 2012
  2. LatiffiAziz January 4, 2012
  3. eyriqazz January 4, 2012
  4. azrifahmy January 5, 2012
  5. omar January 5, 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge