OPIN 2.0, I was there too..

 

Cissss..

Bedebah sungguh MAMAT ‘A’ ni. Sanggup dia ketepikan nama aku dalam entri OPIN dia semalam. Mentang-mentanglah aku tak sempat snap gambar aku sebagai bahan bukti dek kerana bateri BB aku dah kong, terus dia mention nama MINAH ni je kat blog dia. Kalau tak, mau mencurah-curah trafik blog aku semalam. Huh!!

OPIN 2.0

Yes, I was there too.. with my handsome look. Kalau tak caya, tanya ABANG kita ni dan seperti mana MAMAT ‘A’ ni, kehadiran aku juga atas undangan Tuan Faizul kita kerana menurut katanya.. “Bro, gua nak lu datang sebab takde dah lelaki kacak melayu yang bermata bundar kat event tu nanti” dan rupa-rupanya apa yang dikatakannya tu benar belaka bila mana out of that 500 participants yang hadir, ‘orang kita’ hanya mewakili tidak lebih dari 10% jumlahnya dan itu belum masuk lagi dengan lelaki bermata bundar seperti aku ni. Apa pun aku assume yang masa yang ‘tidak kena’ (bulan puasa) menjadi alasan ketidakhadiran mereka ini.

Disebalik wajah-wajah mereka yang hadir, aku terlihat juga kelibat orang kuat Tim Property & Co (Rohaniah Noor) di sebalik multi-millionaires yang berada di sekelilingnya. Nak ditegur, beliau duduk nun jauh di depan as aku pula lebih suka duduk di tepi pintu, almaklum sajalah curfew time aku hanya setakat jam 4 petang je. So, kalau dah duduk kat tepi pintu ni, senang le aku nak cilok keluar nanti (Thanks to Nadot for reserving me the seat.. hehehe).

Walaupun hanya berada di sana untuk tempoh masa 2 jam sahaja, namun sempat jugak la aku mengikuti 2 sesi yang dibentangkan oleh Mr Kam dan Ms Juanita Chin dan point-point atau tips-tips mereka akan aku kongsikan dalam entri yang akan datang since entri ini hanya ditulis sebagai bukti yang aku turut hadir di majlis pada petang Ahad itu.

Translators aku pada petang itu. Maklum sahajalah mereka ni semua ‘oversea’nya graduate tak macam aku.. huhuhu

AE : Kecewa jugak aku sebab tak dapat mendengar apa yang dibebelkan oleh Tuan Faizul dek kerana temujanji lain yang perlu aku penuhi selepas itu.

8 Comments

  1. KiD July 31, 2012
  2. algu July 31, 2012
  3. Anuar July 31, 2012
  4. matjoe July 31, 2012
  5. Nadot July 31, 2012
  6. Nurul July 31, 2012
  7. Juan July 31, 2012
  8. halif August 2, 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge