Sumbangan Membina Masjid

 

Seperti yang aku war-warkan di timeline facebook aku sebelum ini dan bersempena dengan hari Jumaat yang mulia ini, suka untuk aku paparkan permohonan yang di ajukan kepada aku oleh Jawatankuasa Surau Al-Falah ini untuk membina bahagian atap bagi bangunan tambahan agar urusan menaik-taraf surau kepada masjid dapat diteruskan.

Sumbangan Surau Al-Falah

“Kenapa ‘Surau ini’?” Pasti itu persoalan yang bermain di fikiran korang dan jawapannya adalah kerana ‘Surau ini’ begitu ‘dekat’ dengan diri aku. Walaubagaimanapun aku tidak menagih satu jumlah yang besar dari korang, cuma cukup sekadar yang korang mampu dan di kesempatan ini suka untuk aku hulurkan ucapan terima kasih ‘in advance’ aku kepada mereka yang meng’e-mel’ aku menyatakan hasrat untuk turut membantu. Semoga Allah sahajalah yang mampu membalas hasrat korang itu.

AE : Sedang bersiap-siap untuk ke JB esok untuk seminar hartanah sesi selatan. Jika masih ada yang berminat untuk menyertainya, sila daftar di LINK INI.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge