Undilah Saya

Semalam bermulanya proses membuang undi bagi anugerah MSMW untuk tahun 2014 ini. Sistem undian ini pula hanya akan dibuka selama 10 hari sahaja, bermula dari 1hb sehingga ke 10hb Februari nanti.

Alhamdulillah, tahun ini sekali lagi aku dicalonkan untuk kategori “Favourite Business Blog 2014” bagi mempertahankan anugerah yang sama yang aku menangi tahun lepas. Jadi buat korang yang berkeinginan untuk melihat aku naik ke pentas buat kali kedua, sudi-sudikanlah untuk mengundi aku di link –> INI setiap hari dan suka aku nak ingatkan, korang kena mendaftar dahulu (sekali sahaja) sebelum mengundi dan buat korang yang bakal mengundi aku, jutaan terima kasih aku ucapkan.

Lisa Surihani & Abang Ensem

AE : Takkan la korang nak tengok Lisa Surihani sentap sebab tak dapat bergambar dengan aku macam tahun lepas?

15 Comments

  1. Juan February 2, 2014
  2. Manan Qayyim February 2, 2014
  3. nabila biela February 2, 2014
  4. halif February 3, 2014
  5. aimie mokhtar February 3, 2014
  6. ohcikgu February 3, 2014
  7. KiD February 3, 2014
  8. cikgu naman February 3, 2014
  9. T-Shirt Mudah February 4, 2014
  10. Alin Marlini February 4, 2014
  11. Hafizul February 5, 2014
  12. hazman aka species1980 February 5, 2014
  13. Mahamahu February 5, 2014
  14. Cik Yaya February 6, 2014
  15. suhairi alias February 7, 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge