WTF? 23 Properties by 30

Melilau aku satu hari kerana mencari buku ini. Satu demi satu kedai buku MPH aku terjah tetapi semuanya hampa. Tidak ada senaskhah pun judul buku “WTF? 23 Properties by 30″ aku temui.

Apa?? Korang tak pernah dengar pun tajuk ni? Sebenarnya ini merupakan judul buku pelaburan hartanah terbaru yang berada di pasaran dan maklumat tentangnya telah aku perolehi dari wall facebook rakan sepelaburan aku, Wada Hanif.

Siapa penulisnya?

Aku tidak mengenali si penulis buku ini, Tuan Faizul Ridzuan secara langsung tetapi beliau merupakan kenalan facebook aku semenjak beberapa tahun yang lalu. Dari apa yang tercatat di wall beliau, beliau merupakan seorang Pengurus di salah sebuah Foreign Bank di Malaysia dan sedari awal lagi aku tahu yang si penulis jauh lebih berpengalaman daripada aku di dalam bidang pelaburan hartanah ini. Atas dasar inilah aku dapat rasakan yang ‘buah tangan’ beliau ini mampu memberikan input yang terbaik untuk kita semua. Walau apa pun, korang nantikan ulasan dari aku selepas aku memilikinya nanti, insyaallah.

AE : Nampak gayanya petang esok (selepas waktu kerja), akan aku gegar Kedai Buku Kinokuniya untuk mendapatkan buku ini. Bagi sesiapa yang nak join sekali, jangan lupa bawak duit lebih untuk payungkan aku green latte kat Starbuck esok. Awek ramai oooo….

 

Comments

  1. mozak says

    dia ni kawan sekelas saya masa di sekolah..saya pun terkejut dia boleh hasilkan buku mcm ni. Sebab setahu saya dia bukan berkelulusan dalam bidang property.

    Apapun tahniah pd kawan saya ni. n pd kawan2 yang lain. Mari menambah ilmu pengetahuan dengan mendapatkan buku ini..:-)

  2. says

    at last awek juga yg menjadi tajuk utama kan…

    tk pernah dgr la tajuk buku ni. terpandang pon tk pernah. maybe sbb faz bukan bidang hartanah kan.kalau AE mmg bergiat cergas dlm bidang ni. so kene la tau buku2 yg latest ttg hartanah
    fasz recently posted..Pasar Tani Kuala Besut

  3. OC says

    buku ni ada di jual di pesta buku antarabangsa yg sedang berlangsung kat pwtc. ada dijual under ‘MPH distributor’ booth di tingkat bawah. Ada 10% diskaun so instead of rm29.90 bayar 26 ringgit sahaja.

    • abangensem says

      Buku ini bagi saya lebih kepada memberi motivasi kepada pembaca dengan idea2 kreatif yang tidak pernah kita terfikir.

  4. alif ilyas says

    Tolong- tolong, harap ada bantuan yang dihulurkan.
    Di manakah saya boleh mendapatkan buku ini sekarang, yang masih berada dipasaran dan stok masih ada.

    Bantuan dan sumbangan anda amat dihargai.

    alifilyas@gmail.com
    234AB3af

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge