WTF? 23 Properties by 30

Melilau aku satu hari kerana mencari buku ini. Satu demi satu kedai buku MPH aku terjah tetapi semuanya hampa. Tidak ada senaskhah pun judul buku “WTF? 23 Properties by 30″ aku temui.

Apa?? Korang tak pernah dengar pun tajuk ni? Sebenarnya ini merupakan judul buku pelaburan hartanah terbaru yang berada di pasaran dan maklumat tentangnya telah aku perolehi dari wall facebook rakan sepelaburan aku, Wada Hanif.

Siapa penulisnya?

Aku tidak mengenali si penulis buku ini, Tuan Faizul Ridzuan secara langsung tetapi beliau merupakan kenalan facebook aku semenjak beberapa tahun yang lalu. Dari apa yang tercatat di wall beliau, beliau merupakan seorang Pengurus di salah sebuah Foreign Bank di Malaysia dan sedari awal lagi aku tahu yang si penulis jauh lebih berpengalaman daripada aku di dalam bidang pelaburan hartanah ini. Atas dasar inilah aku dapat rasakan yang ‘buah tangan’ beliau ini mampu memberikan input yang terbaik untuk kita semua. Walau apa pun, korang nantikan ulasan dari aku selepas aku memilikinya nanti, insyaallah.

AE : Nampak gayanya petang esok (selepas waktu kerja), akan aku gegar Kedai Buku Kinokuniya untuk mendapatkan buku ini. Bagi sesiapa yang nak join sekali, jangan lupa bawak duit lebih untuk payungkan aku green latte kat Starbuck esok. Awek ramai oooo….

 

30 Comments

  1. KiD May 2, 2012
  2. KiD May 2, 2012
  3. aslam May 2, 2012
  4. anastasyea May 2, 2012
  5. Faizal May 2, 2012
  6. quicky May 2, 2012
  7. matjoe May 2, 2012
  8. Myra Jay May 2, 2012
  9. jedi May 2, 2012
  10. Nurul May 2, 2012
  11. Adi May 2, 2012
  12. azmanisma May 2, 2012
  13. Izzuddin Fauzi May 2, 2012
  14. mozak May 2, 2012
  15. fasz May 2, 2012
  16. OC May 2, 2012
  17. anip May 2, 2012
  18. eyriqazz May 3, 2012
  19. Ahmad Ijat May 8, 2012
    • abangensem May 14, 2012
  20. Juan May 8, 2012
  21. alif ilyas May 14, 2012
    • abangensem May 14, 2012
  22. samdaddycool July 2, 2012
  23. afidie August 12, 2012
  24. pinkbubblegumprincess March 23, 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge